De Weinschenker

60 gerechten en 7 sausen met en voor asperges

Naar de recepten van De Weinschenker: Recepten-verzameling.

01  Asparges in een pannekoek met kruiden en gerookte zalm vinaigrette
02  Groene en witte asperges met rookvlees en walnotendressing
03  Asperges met scampi's in kreeftensaus
04  Spargelstrudel mit Kerbelvinaigrette
05  Grüner Spargel mit gerösteten Mandeln und Balsamico-Vinaigrette
06  Erfrischender Spargelsalat mit Erdbeeren
07  Harde Eieren met Asperges  Oeufs durs aux Asperges
08  Asperges uit Dijon  Asperges à la Dijonnais
09  Gegratineerde Asperges  Asperges en Gratin
10  Asperges uit Tours  Asperges à la Tourangelle

Saus 01  Mousselinesaus met Citroen  Sauce Mousseline au Citron
Saus 02  Mornaysaus  Sauce Mornay
Saus 03  Mayonaisesaus  Sauce Mayonnaise
Saus 04  Cocktailsaus  Sauce Cocktail
Saus 05  Nantuasaus  Sauce Nantua
Saus 06  Béchamelsaus  Sauce Béchamel
Saus 07  Choronsaus  Sauce Choron
Saus 08  Luchtige Hollandaise saus

11  Asperges op zijn Pools  Asperges à la Polonaise
12  Roereieren met Asperges  Oeufs Brouillés aux Pointes d'Asperges
13  Asperges met Yoghurt  Asperges au Yaourt
14  Kalfszwezerik met aspergepunten  Ris de Veau aux Pointes d'asperges
15  Kalfslapjes met asperges  scalopes de Veau aux asperges
16  Garniture Choron
17  Een voorgerecht voor 4 pers.: Tempura van asperges
18  Asperges Oranjeband Asperges  Cordon Orange
19  Eendeborstfilet Maréchal  Suprême de Canard Maréchal
20  Florentijnse Asperges  Asperges à la Florentine

21  Asperges Orly
22  Roomsoep Comtesse  Crème Comtesse
23  Ris de Veau aux àsperges
24  Cocktail Prins Alexander  Cocktail Prince Alexandre
25  Garniture à la Opera
26  Cocktail met Asperges  Cocktail aux Asperges
27  Kipfilet van de Ambassadeur  Suprême de Volaille Ambassadeur
28  Flensjes op zijn Limburgs Crêpes à la Limbourgeoise
29  Zeetong en Zalm van de Prinses  Sole et Saumon Princesse
30  Pastei van Tarbot met groene Pepers  Terrine de Turbot aux Poivres verts

31  Milanese Asperges Asperges à la Milanaise
32  Gepocheerde Eieren met Asperges  Oeufs pochés aux Asperges
33  Kalfszwezerik met asperges en Kreeftjes  Ris de Veau aux àsperges, Sauce Homard
34  Kalfszwezerik Maarschalksvrouw  Ris de Veau à la Maréchale
35  Tournedos Opera
36  Gesauteerd zuiglam Argenteuil  Sauté d'Angeau de Lait Argenteuil
37  Kipfilet van Hildegard  Suprême de Volaille à la Hildegard
38  Fazant uit Argenteuil  Faisan Argenteuil
39  Asperges met Artisjokken  Asperges aux Artichauts
40  Garniture à la Grand Duc

41  Asperges als lunchgerecht voor 2 personen
42  Aspergebouillon met aspergereepjes en broccoliroosjes (4 personen)
43  Asperges op zijn Brabants (voor 4 personen)
44  Asperge mosterdtaart (2 personen)
45  Lasagne met asperges en ham (4 personen)
46  Biefstuk met witte asperges en peultjes (2 personen)
47  Aspergecocktail met ham (4 personen)
48  Aspergeragout (4 personen voor- of lunchgerecht)
49  Asperges met garnalen uit de wok (2 personen)
50  Asperges met tomatenvinaigrette en rauwe ham (4 personen)

51  Hazerug van de Gastronomen  Râble de Lièvre des Gastronomes
52  Gepocheerde Eieren van de Groothertog  Oeufs pochés à la Grand-Duc
53  Gepocheerde Eieren (basisrecept)  Oeufs Pochés: Recette de base
54  Garniture à la Frascati
55  Asperges met Artisjokken  Asperges aux Artichauts
56  Asperges met broodballetjes voor 4 personen
57  Asperges met witte risotto voor 2 personen
58  Asperges roergebakken voor 4 personen
59  Asperges met gevulde tomaten voor 4 personen voorgerecht
60  Asperges gemarineerd voor 4 personen
Proost   Zum Wohle   Prosit   Salute   Cherio   Sante
Wijn-Flessenpost naar De Weinschenker
™De Weinschenker0104