De Weinschenker
Alambic Charentais

Bestel-Informatie

Beste wijnliefhebber, u weet hoe het gaat bij De Weinschenker met bestellen en u wenst direkt een mail te sturen, dan hier klikken: Mail naar De Weinschenker.
Indien u nog niet eerder een mail met betrekking op een bestelling aan De Weinschenker hebt gezonden, dan hier enkele aanmerkingen.
1)  Alle gegevens betreffende te bestellen flessen, zoals prijzen, oogstjaren ezv. zijn pas bindend na een bevestiging van De Weinschenker (zie ook de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden).
2)  Een bestelling kunt u vrij gemakkelijk uitvoeren door de gewenste wijn in het computergeheugen op te nemen met het markeren van de wijn en de toetsen 'ctrl+c' samen aan te slaan.
3)  Vervolgens de wijn in de Mail naar De Weinschenker met de toetsencombinatie 'ctrl+v' plakken en eventueel een volgende wijn ophalen en plakken e.z.v. e.z.v.
Vergeet u niet uw adres en telefoonnummer aan te geven, zodat wij direct contact met u kunnen opnemen om de order te bevestigen of te corrigeren.
4)  Om gemakkelijk meerdere wijnen op te halen en in de mail te plakken, raden wij aan de mail en de betreffende wijnpagina (pagina's) te verkleinen.
4)  Met deze link kunt u de overzicht van de wijnlanden ophalen: wijnlanden
Proost   Zum Wohle   Prosit   Salute   Cherio   Sante
Flessenpost naar De Weinschenker
™De Weinschenker1203